در حین بارداری بخصوص در ماه های آخر آن وزن افزایش پیدا می کند. این افزایش وزن همراه با توزیع نامتعادل وزن ( اضافه وزن بیشتر در قسمت جلویی تنه و شکم است) موجب می شود فشار بیشتری به ستون مهره وارد شود و ممکن است باعث کمر درد در بارداری شود.
توصیه ما به مادران بارداری که دچار دیسک کمر هستند این است که فرد قبل از اقدام به بارداری ابتدا با انجام نرمش های کمر، عضلات اطراف ستون مهره خود را تقویت کند. تقویت این عضلات موجب می شود فشار کمتری به دیسک وارد شده و احتمال بروز مشکل حتی در ماه های آخر بارداری به حداقل برسد.
به پهلو خوابیدن خانم های باردار در تسکین درد دیسک کمر بسیار مؤثر خواهد بود. البته مادران در دوران بارداری و در ماههای پنجم به بعد باید به پهلو بخوابند اما خانمهای باردار با دیسک کمر، از ابتدای بارداری باید بر روی یک پهلو دراز بکشند.
صاف نشستن پشت میز، تغییر وضعیت فیزیکی هر چند دقیقه یکبار (ننشستن به شکل طولانی مدت و یا راه نرفتن طولانی مدت)، بلند نکردن اجسام سنگین و در کل پرهیز از هر گونه فعالیتی که ممکن است به ستون مهرهها فشاری وارد آورد، از دردهای احتمالی مادران با دیسک کمر خواهد کاست.
در فردی که دچار مشکلاتی در دیسک کمر است زایمان طبیعی می تواند با موفقیت انجام شود. با این حال در مواردی که پزشک متخصص تشخیص دهد حرکات اندام تحتانی و لگن در حین زایمان ممکن است مشکلاتی را برای بیمار مبتلا به دیسک کمر ایجاد کند می توان از سزارین استفاده کرد.
آدرس مطب دكتر دقاق زاده
اراكــــــــــ: خیابان امام ، بعد از چهاراه دکتر حسابی ، جنب داروخانه تخت جمشید ، ساختمان پزشكان455 ، (تيموري)طبقه اول
تلفن: 32224708
كد:086
دیسک ,بارداری ,کمر ,مادران ,وزن ,های ,دیسک کمر ,ممکن است ,به دیسک ,می شود ,موجب می
درباره این سایت